Nov 8, 2024, 12:39 PM

Любов открадната 

  Poetry » Love
141 4 14

 

Любов открадната, любов назаем

и забранена – сладка и горчива.

Шептим, зли кучета да не разлаем.

Гореща, скрита, шеметна, бодлива.

 

Връхлита тя  жестока, безпощадна.

Изсипва пламък, блъска в сърцето.

Нахлува бурно в душата жадна.

Безсилни сълзи парят по лицето.

 

Не искам и не мога да си тръгна.

Загърбих аз живота си предишен.

Мечтая само тебе да прегърна,

едно сме с теб и трети е излишен.

© Люси Атанасова All rights reserved.

The work is a contestant:

Нека любов в деня ни да има, нищо че чука на прага ни зима »

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??