Любов по кожата се стича
и омайва, и блести,
и мъжките очи привлича,
и се раждат в тях мечти...
Но ти един избранник имаш,
а другите... за теб са фон...
Очите си на тях не спираш,
прибираш се във своя дом.
А там разперила крила
над теб и принца на сърцето,
те чака нежна любовта -
Луна си ти... а той небето...
И двамата когато сте,
любов по кожата се стича -
Тупти във вас едно сърце,
това е тайната... когато се обича...
15.08.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.