Аз и ти…
Плюс и минус!
Два полюса и проблясват искри!
Ти стабилния ствол, аз нежните клони
на дървото, което плод ни роди.
Ти море, аз вълна̀ непокорна.
Ти небе, аз порой от звезди.
Нашият свят!
Аз и ти…
За някои вероятно… чудаци.
Две половини, събрани в едно!
Подобно сиамски близнаци!
Мисли, тревоги и чувства
вплели сме в здраво кълбо…
Разбираш ме с поглед, без думи.
Аз твоята недовършена мисъл
довършвам…
Къде ще намериш друга такава
душата ти на памук да превръща?
Плюс и минус!
И ние в средата!
От вчера за утре
с любов! С днешна дата!
© Даниела Виткова All rights reserved.