На Злати и Симо за техния сватбен ден
Брилянт блестящ в лазур-сапфир,
тупти любов навред, безспир,
навеки сливат се сърца-
сияйно ярки две слънца.
Листенца рози-кадифе
и пух от ангелски криле,
са ложе брачно във нощта,
творяща нежни чудеса.
С безбрежна радост, сбъднат блян
да бъде пътят ви постлан,
в безкрая вашите съдби
ни зло, ни мрак ще раздели!
© Мария Митева All rights reserved.