Виолетова нощ, виолетова стая,
виолетови мисли в ума си чертая.
За сладкия мирис на цветна омая,
за тебе, за мене, за Нас аз мечтая.
За влажния блясък в очите горещи,
за топлия пламък на грейнали свещи,
за ласките страстни - толкова вещи,
за сърцата изгарящи - като във пещи.
И думите твои във мен да пулсират,
и сочните устни във мойте да спират,
телата прилепнали в едно да се сливат,
знаещи, че без другото просто умират!
© Биляна All rights reserved.