Mar 27, 2007, 12:23 AM

Любов в парка 

  Poetry
693 0 1
ЛЮБОВ В ПАРКА

Парка беше зелен,
аз все наблюдавах цветята,
втренчвах се в тях,
и гледах росата!

Цяла червена,
дали от слънцето или от срам,
бях щастлива,
че отново съм там!

Аз тананиках една нежна мелодия,
сърцето ми биеше лудо, щастливо!
Но беше ме страх поглед да вдигна,
и все цветята гледах страхливо!

Идвях всяка сутрин, всеки ден!
От къде можех да знам, че гледаш към мен?
Но тайничко мечтаех си за една случайна среща,
с онова момче на пейката отсреща...:)

© Фери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??