Apr 30, 2011, 1:33 PM

Любов вековна 

  Poetry » Love
651 0 0

   Любов вековна


 Аз за теб направил бих всичко,

 бих спрял времето дори,

 за да бъде нашата любов вековна,

 аз ще сбъдна твоите мечти.   

 

 Ти за мен си слънцето, което

 ме огрява със слъчевите си лъчи,

 ти за мен си луната в небето,

 която над мене нощем бди.  


 Аз съм селското момче, което 

 момичетата чакат за мезе,

 но има само едно момиче на земята,

 което покори моето сърце.


 Може би не съм перфектен,

 но ти си вече в моето сърце,

 за това бих направил всичко невъзможно

 любовта ни да продължи с векове.

© Октай Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??