Тази нощ небето се отвори
Кой с нас какво ли стори
Сплетени ръце от жар
Някой е оставил дар
Поглед пълен с топлота
От небето чудна светлина
Отваря се врата
Издига ни ръка
Високо нейде в небесата
В царството на светлината
Шепот вятър носи
Роса животворна роси
Звън камбанен как звучи
Бог Любов се възкреси
Сляха се безброй души
© Любомир Деничин All rights reserved.