Любов!
За мен си радост и мъка голяма.
За мен си биле и болка до гроб.
От тебе вече спасение няма
и аз на тебе съм хляб и съм роб.
Аз знам, че ти си и болест световна.
Със тебе живота е винаги нов.
За теб не правя и каса спестовна,
а всеки миг аз раздавам Любов!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Благодаря за вниманието и за оценките!
Желая ви хубав и творчески ден!!