Mar 26, 2016, 10:36 AM

Любовен банкомат 

  Poetry
345 0 1

До горе заредена съм

с любов.

Добре дошъл и ти

на опашката.

Вече имаш си

номер нов,

но ще трябва малко

да почакаш.

Другите грабят

по много.

Така ги научих -

моя е грешката.

И всеки, който

в "сърцето" е влязъл

си тръгва обичан

от моята "сметка".

На някои дори

не им и достига.

И пиша "фалит"

"затварям" се за кратко.

Такива търсят любов

да заменят с пари,

балансът се губи.

За тях - жалко.

Давай, ти си сега -

колко от мен ще поискаш..

Имам много любов.

На теб за колко ти стиска?

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??