Feb 2, 2013, 3:23 PM  

Любовен дъжд 

  Poetry » Love
586 0 0

Любовен дъжд

Силно загърмя и заваля
дъжд Любовен от небето,
та пропи се цялата Земя
от недрата към Сърцето.


И проблесна Светлина,
освети дъжда съдбовен,
с него грейна и Дъга
очерта ни път Духовен.


По него ли да продължим?
От нас единствено зависи.
Върхът е лесно достижим
разкриват ли се живописи.


Върви напреде устремен,
назад дори и не поглеждай,
денят е топъл, цветен ден,
от него с обич се зареждай!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??