Oct 27, 2010, 1:58 PM

Любовен подарък 

  Poetry
893 0 8

Подаряваш ми облак?
Онзи, който отляво
изгрява на слънцето?
Онзи, който
вали във очите на утрото 
в розови кълнове?
Онзи, който блести
в огледалото на тревата
сутрин, в росното?

Подаряваш ми облак?
Да. Докосвам го.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??