- Как се пише роман?
- С молив - казваш ти...
Ще напиша с устни най-желаните думи,
запленени в съкровени мечти,
и с език ще докосна най-красивите струни,
затрептели в две сродни души.
Ще те милвам нежно и дълго, омайно,
ще целувам очите ти, светли лъчи,
ще прегръщам гърдите ти с обич, безкрайно,
обладана от сластни вълни.
Ще се любим бурно и тихо, и страстно,
ще напишем нова вълшебна глава,
в романа любовен, започнал внезапно,
без начало и край, под щастлива звезда.
© Таня Иванова All rights reserved.
До края на света!