За мен небето е измамно,
за тебе винаги красиво.
Аз търся знаци филигранни,
ти - безоблачност щастлива.
За теб Луната е измамна,
денят- щастлив отрязък.
За мен Тя е изкушение
и нощен мой спасител.
И бродя нощем по пътеки,
и обикалям предела...
Избягваме слепи просеки,
заедно търсим тътен дъждовен...
© Мариола Томова All rights reserved.