Когато вятъра довее топлина на огън,
Когато слеят се във танц на любовта,
Тогава слънцето изгрява в моято душа,
А погледа ти нежен дава ми крила.
Когато те докосна трепва моето сърце,
Когато те прегърна чувствам го Завинаги,
Очите ти, снагата и усмивка от душа,
Забиват огнена стрела в гърдите ми!
Отнасяш ме във свят на бъдеще красиво,
Да бъда вечно твоят рицар във доспехи,
Да бъдеш смисъла и моята мечта,
Да бъдем цяло от любов сдвоени.
Обичам да докосвам твоите страни,
Обичам да целувам меките ти устни,
Обичам да опитвам от вкуса на тялото ти,
Обичам те и знай, че е Завинаги!
27.08.2021
Варна
© Мартин Аргиров All rights reserved.