Часът по история - истинска скука:
Стоянов говори, говори...
До мен си, но сякаш съвсем не си тука -
тетрадката бързо отворих.
Бележката малка с наивните рими
в дланта ти припряно ще мушна.
Гласът ти ми липсва - шепти, говорѝ ми!
Как искам СЕГА да те гушна!!!
© Георги All rights reserved.
Браво!