Една любов се лута недолюбена.
крие се във тъмните одежди...
За Нея има място в мъртвата поезия,
където са изгубени чувства във надежди...
Октомврийските нощи разстрелват,
кънти зовът за промяна...
Нечий криле са прекършени,
в други гние душевната рана...
В пространството кипяща хаотичност,
бездушевни любови препускат...
Търсят се, сблъскват се, сливат се...
Влюбват се и пак се напускат!
© ДРУГА All rights reserved.