С целувки огъня в мен върни,
аз ще бъда много нежна.
Всичко в мен съживи,
в мен напира копнежът.
Докосни лицето ми ти,
виж как страст изписана е на него.
Потопи се в блясъка на моите очи -
там ще ме преоткриеш отново.
Жадно опитай от моите устни -
те са много вкусни.
Ще ти давам да ги опитваш всеки ден,
те ще са ти за десерт.
Погали тръпнещото ми тяло -
то чака те отдавна.
Постели чаршафи, всичко да е в бяло,
постави ме на леглото ти да легна.
Накрая ще вплетем тела,
едно във друго ще притиснем.
Ще се впуснем в любовна игра,
после щастливи ще заспим.
© Пролетното момиче All rights reserved.