Дъхът ти по кожата се стича,
като топящ по пръстите ми шоколад,
и всяка следваща целувка ме обрича
до край да се раздам на този ад…
И плътните си устни пак разгръщам,
усещайки – до края водя те,
със дива жажда аз обгръщам
желанието ти на колене.
И чувствам - близо си, приключва
любовната игра, започнала преди минути,
а мога с часове отново и отново да те вкусвам,
но надали да издържи плътта ти…
© Последната All rights reserved.