* * *
По идея на... Челентано! http://www.youtube.com/watch?v=kP28Py7LYhg&feature=related
Ти не знаеш какво направих тогава на плажа?! Тя се шегуваше с всички в прекрасния ден, направих се на Палячо, в очите и да се покажа, а... тя се шегуваше с другите, но... не и с мен!... Тя! Ме обичаше и ме мразеше!... Oбичаше и ме мразеше. Беше против мен!... По ръба на душата ми лазеше, а аз се мразех, че съм... роден. И в онази нощ край морето, за да ме накара да я ревнувам, Тя тръгна с теб, след което... Не се запита - дали си струва?!... *** Ти се ожени за нея, за мене нехаеше, беше влюбен - разбирам! Паднал в краката й. Ти се ожени за нея, макар и да знаеше, че купи с парите си тяло, а... аз имах душата и... Сега идваш мен да ме питаш: Къде е жена ти? - плачеш насреща! Из прашните улици търсиш я - скиташ и се надяваш, пак да я срещнеш... *** Една нощ, Тя влезе в моята стая... От леглото аз станах - изгледах я вяло, случи се чудо, бе сън ли? Не зная!... Бе като ангел - цялата в бяло... Нежно притисна се - надигна глава, даряваха всичко нейните устни, сякаш ми казваше: Вземи ме! Сега! Нежен бъди! Люби ме изкусно!... Този път... аз я обичах и мразех! Обичах и мразех... Бях против нея!... Тя тръгна със него - да ме накаже, а... сега се връща, за мене копнее?!... *** Нещо пропука се в мойто сърце, душата превърна се в... дреп! Ударих красивото и лице и... я отпратих отново при теб!... Тя ме обичаше и ме мразеше! Oбичаше и ме мразеше. Бе страхотна жена! Че... неин не бях - това я дразнеше, но... беше само нейна вина!!!... Така, завинаги се сбогувах и отново се върнах в леглото, и само в съня си... аз я целунах, а сълзата напълни окото...
* * * |
© Валентин Желязков All rights reserved.