Погледите палещи преплитат се в нощта
и устните изгарящи посрещат любовта.
Сърцата бият лудо и пръстите трептят
и шеметно изгарят на кладата на любовта.
Забързани във времето, отпиват от страстта,
че бавно и неусетно си отива младостта.
© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.