Слушам песента
и те поглеждам в очите,
целувам те нежно
и докосвам косите...
Главата отпускам...
звука изолирам...
сърцето ти бие...
ръцете протягам...
................................
Докосвам душата...
светът се стопява...
в главата омая...
сърце в небесата...
© Теодора Петкова All rights reserved.