Горящите свещи, букети цветя.
Бутилката вино, мъж и жена.
Влюбени погледи, нежни слова.
Виновна е само Тя - Любовта!
Треперещи пръсти докосват плътта.
Потръпват и двете голи тела.
В страстна целувка потъват в нощта.
Виновна единствено е Тя - Любовта!
Желаят се силно, не могат да спрат.
За тях всеки допир е сладък екстаз.
Накрая се сливат жадно в нощта.
За всичко виновна е Тя - Любовта!
© Дафи Сидова All rights reserved.