Една любов - красива-
Две влюбени сърца.
Една любовна песен,
Обиколила за миг света.
Две души - щастливи
Сплели се в едно,
Събират всички сили
И подемат песента:
Ние с теб сме двата бряга
На една река...
А песничката им остава-
химн на любовта!
2013г.
© Асен Стефанов All rights reserved.
Колко хубави стихове, леят хармония и чистота...