Не! Жената не знае да обича!
Душата и не позволява.
Като сърп смъртоносно те посича
и победата си възхвалява!
Не! Жената не обича!
Не вярвай на тези думи две!
Дори през сълзи да ги изрича,
тя ще разбие твоето сърце!
Не! Жената Обича!
Трудно се печели нейната душа!
Трудно се любовта изсича,
ако сам не хванал си чука!
Не! Жената! Мъжът сече я!
Тази лудост, наречена любов.
Веднъж изсечена, ще я възпея
с всеки стих и ден, доживот.
© Веселин Джуров All rights reserved.
Хубав стих!