Oct 30, 2011, 7:27 AM

Любовна стрела 

  Poetry » Love
654 0 0

 

Гласът ти нежен пак се чува,

отсреща пак се виждаш ти,

в мене тежка буря все бушува,

все за теб и твоите очи.

 

В този миг веднага те спечелих,

толкова красива беше ти,

любовната стрела прецелих,

днес очи от теб не отделих.

 

 

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??