Празно е сърцето ми без твоята любов.
Сълзите по лицето ми солени са от тъга.
Празни са мислите ми без твоя благослов,
чудя се как така изчезна си любовта.
Мъката е обзела цялото ми сърце,
а обичта ти смела в спомени те зове!!!
Огън ще запалиш с клечка от кибрит,
а пожарът не ще гали, а в мен ще гори!
Мисълта за теб е отнела пламналата свещ,
а восъкът се стича по ръцете ми като лед!
Тайните зловещи навяват ми сега,
че за последно ще видя любовната ти стрела!!!
© Янислав Иванов All rights reserved.