Времето - зъл, кръволочещ вампир
зъби-мигове в дните забива,
шии бели осмуква в див пир -
капки огнена страст си отиват...
Върколасваме - самотата се вълчи,
вие в нас със очи зачервени,
само обич врата ù ще скърши
със магия от устни споени...
Чувства слепи - бойци на сърцето
ще кръстосат трептящите пики
с терминатора - ум страхометен,
на поле от терзания тихи...
Пръстен жив от тела ще надене
на безкрая - Вълшебството в нас...
властелинът на мрака да стене -
Светлина е любовната власт...
© Михаил Цветански All rights reserved.