Mar 7, 2008, 10:53 PM

Любовна въртележка 

  Poetry » Love
964 0 1
Обичах те аз,
харесваше ме ти.
Досаждах ти аз,
ядосваше се ти.
Копнеех за теб,
сякаш последното момче си ти.
Вълнувах се от всяка твоя дума,
жест и усмивка дори.
Тайничко си мечтаех да си до мен винаги ти
и в мислите ми витаеха само кадри от нашите стрели.
Стрелям те аз,
но сърце имаш ли ти?
Сякаш през въздух минават мойте стрели.
Като глупачка бях за теб,
щом сълза отронвах всеки ден.
Но всичко се върти,
а времето дотогава бавно лети.
Сега харесвам те аз,
обичаш ме ти.
Ядосвам се аз,
че досаждаш ми ти.
Сега за теб съм всичко на света,
а за мен приятел верен си ти!

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • страхотно е, да, вартележка е и живота и любовта
Random works
: ??:??