В небето птица пак лети,
в душата ù живея аз,
а в гънките небесни си блести,
звезда наречена с твоето име,
гори и известява тя,
как ражда се отново любовта,
умира за да възкръсне пак,
любовната звезда на небосвода.
© Никола Диманов All rights reserved.