Ти с друга си, нима забрави ме,
нима нищо няма по между ни,
ти без капка свян остави ме,
и в мен напират грозни думи!
Да те наругая, да крещя,
но аз съм нежна, като нежно цвете,
и немога да те разбера,
нима избрал си ни и двете!
Любовта е болка, страсти и неволи,
да обичаш не едно лице,
в любовта никой за любов не моли,
в любовта обичаш от сърце!
Върви при нея, аз те пускам,
искам да заспя и да поплача,
усещам бавно се отпускам,
като ранена птица аз се влача!