Какво да се прави
в този свят на тъга?
Ние просто сме хора.
И това е Съдба!
Всички ние сме странници
в този път - самота.
Да бъде любовница
Може всяка жена.
Да бъде приятелка
може само избранница.
Да бъде и двете -
е Богиня това.
© Ангел Милев All rights reserved.
Не съм търсил Оракула, а само разглеждах.
Направи ми силно впечатление как по стените от черен камък, със ситен шрифт са изписани молитви.
А всъщност какво са молитвите?
Не са ли нежно обяснение в Любов?