Белязан ден. Не мога да те имам,
защото трябва да си у дома,
да се преструваш на любвеобилен -
щастлив съпруг и истински баща...
Страхуваш се от моя фанатизъм,
любовно камикадзе съм, а ти
трепериш да не би от егоизъм
да те издам, че ангелче не си.
Не се коси! Ще бъда милостива -
взрива ще ти спестя (за зъл късмет),
но утре папарашки ще те снимам
как ме въртиш с език във пирует...
И, колко му е, в пликче без подател,
да пратя снимка с датата, часа -
ще бъде "Валентинка" за приятел,
но... не за теб, за твоята жена.
© Гергана Иванова All rights reserved.