Любов и стих - самото съвършенство!
Поезия и Обич във едно -
Духът изпълва се изцяло със блаженство,
а въздухът е от кристали и сребро...
Това е съчетание най-свято -
Хармония, която ражда светове!
Танцуват Слънцето, Земята и Луната,
във римите на Влюбено море.
И времето си губи часовете,
когато двете са във две сърца,
които свързва ги дори през вековете
Поезията скрита в Любовта!
Тогава камъкът разцъфва в цвете,
вълните морски са от бисерна роса,
и атомите даже са поети
във римите на нежността.
*****
Как искам всеки да усети
това, което в себе си открих
и вграждам в най-красивите куплети,
извайвайки една Любов... във Стих...
02.03.2021.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.