Dec 25, 2015, 6:39 PM

любовта 

  Poetry
335 0 0

Като роса събрана в цветчето уханно,

Като кристалче сол в сълзата на девойка,

като звънче в гласеца на потока

любовта е светлоока…

Като песъчинка от седеф в морето

като пламъче , трептящо пред икона,

като тревичка цъфнала на съмване,

любовта е тиха и скромна.

 

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??