1.О, Любов от мене не бягай,
неще ти нищо от лошото сторя,
години за тебе всичко давам,
с всичко за тебе се боря,
успех не срещам във битката строга,
що неразбрано остана туй дето мога.
2.Редове за тебе всеки ден пиша,
възхвала за тебе в сърцето градя,
всеки път щом душата отдавам,
щом дъхът ти във устните сещам,
отново на щурм съм към тебе,
не с оръжие, а просто с ръка.
3.Всичко отдавам от себе,
да чуеш на духът мой зова,
с рог гневен във болка циклична,
стеле се зов на ранений герой,
герой без бронебойна жилетка,
герой сетил в гърдите пореден пробой.
4.Усещам сърцето ми празно,
кръвта навсякъде от мене тече,
не страшнее от мен Любовта,
ближи благо и кротко край мене,
подава ми своята чиста ръка,
без сили съм да хвана я в мойта.
5.Проговаря ми противницата тогава,
"Не трудно е веч да сме заедно." вика.
Щом изцяло отдал съм сърцето,
изцяло отдал съм кръвта,
знам че всичко за нея отдал съм,
време е вече за съюз в Любовта.
© Георги Сираков All rights reserved.