Не желая да имам нейната съдба.
Принцесата осъдена е да бъде сама.
Обръща всеки часовник в кулата,
Но времето няма обратна стрелка.
Иска да спре да изпитва вина,
Че изгуби своята сродна душа.
Ако можеше поне да умре,
Но уви, прокълнато на агония е това дете.
Любовта е измама,
като оазис в пустиня - мигнеш и го няма.
Любовта е блян и копнеж.
Любовта е да си мъртъв, без да умреш.
© Lara Queen All rights reserved.