Sep 4, 2024, 1:28 PM

Любовта 

  Poetry » Love
68 1 0

Силна и непоклатима страст

поставя човека във захлас

За хората тя е смисъл

най-дълбоката и важна мисъл.

В живота любовта е неизменна част

и ни шепне със своя нежен глас.

Не можем да избягаме от нейния плен,

дори и да настъпи най-печалният ден.

Няма любов без страдание,

когато в очакванията няма реалност.

Чува се тежко стенание,

създава чувство на безстрастност

Любовта е красиво усещане без граници,

което в живота нашето укрепване и повод за празници.

Любовта е удоволствие и наслада,

но и най-красивото усещане на Земята.

С думи не може да се опише най-върховното чувство

Само знам, че от него няма по-висше -това е най - голямото чудо.

© Стефан Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??