Любовта е сладко нещо, но понякога боли,
това е защото сам оставаш ти.
Ти винаги мечтаеш да я срещнеш, но помни,
че понякога от нея боли!
Мислиш си: "Ах колко искам да я срещна аз Любовта",
но после, когато те заболи, мислиш:
"Защо ли изобщо я срещнах".
Затова помисли добре преди да мислиш за Любовта.
Автор : Наталия Благоева
© Наталия Благоева All rights reserved.