Любовта!
Това е най-нежното чувство на света.
Нещо, от което всеки се нуждае
и търси човекът, който също го желае.
Любов – колко хубаво звучи.
Щастлив е този, който я намери,
но най-щастлив е този, който я запази,
за да може да я подари.
© Симона Симеонова All rights reserved.