Oct 21, 2010, 8:29 PM

Любовта 

  Poetry » Love
790 0 2

 

 

Любовта е пламък на душата,

любовта е вечният пожар,

в който ний изгаряме сърцата,

в който се потапяме със страст.

 

 

 

 

Любовта е страшната присъда,

любовта е оня сладък миг,

който ний повтаряме отново

и отново, и отново... с вик...

 

 

 

 

 

Любовта - тази болест страшна,

която връхлита ни завчас...

Боже, дай ми сили само

никога да не оздравея аз!

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=xXgo7imn2hg

 

 

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??