May 29, 2019, 7:16 AM

Любовта è! 

  Poetry
151 0 0

                                                                     любовта
                                                                           е
                                                            майка-всеотдайка

 

                                                                  и терзае се
                                                                и вайка ли се
                                                                       вайка

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??