Jan 27, 2010, 10:52 PM

Любовта е... 

  Poetry » Love
600 0 1

 

        Любовта е слънце и хляб, и вода,

      рана, болка и радост,

      примирение, страх, суета,

      изкупление, кръст, грях и клада,

      звън камбанен, усмивка, сълза,

      нежна смърт за сърцето,

      глътка въздух, оазис, пазар,

      пир за очите, капка мед на небцето,

      прилив, буря, вълна, океан,

      облачен шепот, дъжд от цветчета на дюли,

      детска приказка, сън под пухен юрган,

      чаша бира в средата на юли,

      лудост, прелест, седемцветна дъга,

      гняв и прошка, тихо безумие...

      Тя си тръгна - с теб под ръка,

      с вас и Смисъла... Любов - празна дума!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??