Oct 4, 2017, 9:40 AM

Любовта е безвремие 

  Poetry » Love
468 2 6

Лудост е!
Знам, че е лудост.

Но всъщност

какво от това?

Един миг политаш,

избухва просторът,

а после?

Сто години самота.

Но нищо.

Любовта е безвремие.

Няма днес,

няма утре,

нито я има вечността.

Тя е роса, 

слънцестоение

и вечерната ярка звезда.

Тя е шепот под цъфнала ябълка.

Тя е стон, прорязал нощта.

Любовта е северно сияние,

цъфнала надежда,

реализирана мечта!

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??