Nov 23, 2010, 9:18 PM

... Любовта е близка като състояние до лудостта... 

  Poetry » Love
638 0 1

Само не искам да те плаши –
Тя нищо няма да иска от теб,
Освен единствено и само това,
Което искаш ти да ù отдадеш –
Усмихнат и щастлив, че сме заедно...
Обичам те!!!
Благодаря ти за това,
Че ме накара отново да полетя!!!
И този път няма да се приземявам
До скуката, подозренията и ревността
И няма да принизявам
Вълшебството на мига,
Предчувстван, преживяван насън, мечтан,
Преекспониран и пресъздаван
Отново и отново в ума
С цялата си изумителност,
Всеобхватност и красота...
... Всъщност аз живея единствено
И само заради този миг –
Мигът на сливането с тебе
На всички възможни нива...

© Ивайла Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??