Любовта е приказка
Любовта е приказка
която денем сънувам
дошла в мисълта ми красавица
за която нощем бленувам
Хиляда пъти ще я разказвам
толкова пъти ще бъда с нея
хиляда пъти ще бъда обичан
а после събуден ще мълча и немея
Приказка с тръпнещи устни
с горещо сърце пулсиращи вени
ще ни омайва когато душите са пусти
дори и с миражи в съня ни видяни
Ноември
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.