Любовта е в нас
Любовта е силна врява.
И понякога ме натъжава.
Не очаквам аз награда,
само болка и досада...
Любовта...
Казват, че навсякъде била.
Но защо ли ме ласкае
този, който ме желае?
И жарта си с мен споделя...
Нависоко ли се целя?
© Дани All rights reserved.