Скрий се в хиляди млъкнали думи
зад фасадата живот - оставаш сам,
отново търсещ утрешните лъчи!
Разходи се в полята любов,
скрити в дълбините съзнание,
посади хилядите розови цветя!
Опияни се от мечтите желани,
разпокъсай любовта си за всеки!
Когато си сам, не бъди сценичен,
а категоричен в любовта си, Живот!
© Дива Самодива All rights reserved.
а категоричен в любовта си, Живот
Когато човек е сам трябва да хвърли маската която използва пред хората и да се отдаде на любовта си към живота простичко!!!