Цветя стоят до книга,
навярно чакат теб,
а ти си нейде там щастлива,
очакваш срещата и си красива.
Очакваш ти момента,
в който ще дойдеш при мен,
тогава ще ти поднеса цветята,
щастието и любовта на Земята.
Дълго ще те чакам,
може да не бързаш,
времето тече и си тече,
но дойдеш ли то в миг ще спре.
© Никола Диманов All rights reserved.