Момиче, погледни ме в очите,
излъжи ме, кажи, че не го обичаш.
Момиче, кажи какво е той за теб?
Бунтарят, който троши дебелия лед.
Той ще прекоси
седемте морета - само заради твойте очи,
ще премълчи
истината, която толкова боли.
Ще срине стената, която ви дели,
ще те накара да вярваш в бъдещите дни.
Ще те измъкне от сивото ежедневие,
света ще ти покаже в друго измерение.
Ти си негова принцеса в приказка безкрайна,
ти си онази дълбоко пазена тайна.
Ще се бори със зверове, безкрайни гори ще прекоси,
сърцето му за теб в пожар ще изгори.
Ти си слабостта в неговата желязна душа,
но дали си достойна за любовта
на едни бунтар, живеещ за мига?
Ще тръгнеш ли с него по дългият път?
© Лапето All rights reserved.